Bescherm je merk of je design!

Diensten/prijzen

Ik verzorg in overleg met u uw aanvraag voor de registratie van een merk of model. Als u bijvoorbeeld een merknaam voor een product wilt registreren dan bespreken we eerst waar het product voor dient en welke producten u eventueel in de toekomst ook onder dezelfde merknaam op de markt wilt brengen. Daarna zal ik dat vertalen in een classificatie van het merk. Het proces van classificeren is uiterst belangrijk. Later klassen toevoegen is niet meer mogelijk. Besef dat een merk in principe tot in het oneindige kan beschermd worden. 

Mocht het voorkomen dat de concurrent uw merk wil laten vervallen, dan sta ik u daar natuurlijk graag in bij. Omgekeerd, als u vindt dat een merkregistratie aan een concurrent onterecht is, dan bekijken we de mogelijkheden om dat merk te laten vervallen (in oppositie of via de rechter).

Om u een indruk te geven van de kosten van mijn dienstverlening hier een overzicht:

Begeleiden en aanvragen van:

- Merk: €495,- voor een aanvraag in Benelux, inclusief 1 klasse en een kort beschikbaarheidsonderzoek . Meerprijs per extra klasse of uitgebreid onderzoek is op aanvraag.

- Model: vanaf €395,- voor een aanvraag in Benelux.

Overige landen op aanvraag. 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en kunnen veranderen zonder aankondiging. Algemene Voorwaarden van MarkPoint-One zijn van toepassing.


 

                                                                                                                                                                                                      

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn